tisdag 22 februari 2011

Vart ska man ta vägen nu då?? :(

Metrobloggens plattform avvecklas den 25:e april 2011

Metro:s ledning har beslutat att avveckla plattformen bakom Metrobloggen.se. Plattformen stängs ner helt den 25:e april 2011. Skälen till beslutet är svårigheten att få ekonomisk hållbarhet såväl som tekniska problem med nuvarande lösning.

Vi arbetar aktivt med att hitta en alternativ lösning för våra bloggare, antingen i form av en ny plattform för Metrobloggen eller via en överenskommelse med annan bloggportal. Det finns inga garantier att vi kommer hitta en lösning innan Metrobloggens nuvarande plattform stängs ner, men om så sker kommer vi skyndsamt återkomma om detta här på metrobloggen.se/metrobloggen och med anslag på Metrobloggens startsida.

Så här påverkas du som bloggar på Metrobloggen.se
Du kan fortsätta att blogga på Metrobloggen som vanligt fram till 25:e april. Därefter kommer sajten i sin nuvarande form inte längre gå att nå och inget material kommer längre finnas tillgängligt eller sparat.
 
Fram till den 25:e april har du möjlighet att själv manuellt kopiera eller på annat sätt spara ditt material. Metrobloggen kan tyvärr inte tillhandahålla särskilda hjälpmedel eller verktyg för automatisk kopiering av ditt material.
 
Vi beklagar och ber om ursäkt för det besvär detta innebär för dig som bloggare men vi har gjort allt i vår makt för att försöka driva bloggen vidare utan att lyckas. Vi vill också påminna om att det är i linje med det avtal som alla bloggare har godkänt innan de började använda tjänsten (se paragraf 12 i användaravtalet).
 
2011-02-21  - Metro Sverige

Skrivet av Metrobloggen 21 februari 2011 klockan 09:30

                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar