måndag 19 oktober 2009

Molkosan är bra mot Fibromyalgi också!

Alla magar mår bra av Molkosan® - Vanliga eller uppsvällda, gasiga eller tröga. Molkosan® stimulerar den normala ämnesomsättningen och medverkar till en bra tarmflora. Molkosan® blir basiskt i kroppen. En nyttig motvikt mot all den syrabildande mat vi äter. Fungerar lika bra utvärtes som invärtes. Molkosan® kan användas som välgörande dryck, istället för vinäger i dressingen, som hudrengöring, outspädd på insektsbett.

Även personer med gluten- och laktosintollerans kan dricka Molkosan®.


Dosering
1 tsk – 1 msk i ett glas vatten eller juice, morgon och kväll. Blandas med vatten och tas med fördel i samband med måltid eller som ersättning för vinäger, kan även användas utvärtes.

Ingredienser
Koncentrat av färsk ostvassla. Innehåller mjölksyrad vassla som framställs av mjölk från Schweiziska alpkor. Korna betar på näringsrika alpsluttningar - vilket gör att Molkosan® är rik på naturliga mineraler (kalium, natrium och kalcium) och spårämnen.

                          

Var in på några sidor och läste om Molkosan var dom som hade gått ner i vikt av det oxå. Jag ska testa och se om min Fibro kan kännas lite bättre.

Gå in här och läs mera www.kurera.se/mage%20molkosan.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar